Rólunk

Horváth József – sokak által csak „Joz”-ként ismert fiatal kutató – a Debreceni Egyetem Természtettudományi és Technológiai Karán szerezte Biológus alapdiplomáját, majd ezt követően Molekuláris genetikus mesterdiplomáját. A Tudományos Doktori képzése (PhD) alatt kezdett el rákkutatással foglalkozni.

Az igazi áttörtést a 2017-es év jelentette számára, amikor is megtalálta önmagát az alternatív terápiák fejlesztésében és azok tökéletesítésében. Sok évnyi kitartó munka után eljött az ideje, hogy az elméletet a gyakorlatba is átültesse – így 2020-ban megalapította saját cégét, MediJoz GmbH névvel. Az osztrák, saját tulajdonban levő cég alapításával Joz egy gyerekkori álmát váltotta valóra.

A fejlesztések során, amit több külföldi nagyobb kutató-és fejlesztő céggel közös együtműködéssel végzett, teremtődött meg a márka- és védjegye : MediJoz.

Ilyen formában a MediJoz termékek kizárólagos forgalmazója a MediJoz GmbH, melyek minősége tükrözi azt az elhivatottságot, szenvedélyt, amellyel József a munkáját végzi.

József és egyúttal MediJoz GmbH célul tűzte ki magának a daganatos betegek szenvedéseinek csökkentését a betegség és a különböző onkológiai kezelések által kiváltott súlyos tünetek és mellékhatások enyhítésével.

A cég minden egyes termék minőségellenőrzésére nagy hangsúlyt fektet, hiszen csak így tud megbizonyosodni arról, hogy a vevő valóban azt a minőséget kapja, amit Joz szeretne kiadni a kezéből.

A MediJoz GmbH és termékei az emberekért jöttek létre. Emiatt a cég kizárólag magánszemélyeknek értékesít. Egy nagykereskedelmi hálózati értékesítés nem szerepel a vállalat céljai között és nem felel meg a filozófiájának sem.

Horváth József alapelve és mottója a MediJoz GmbH mozgatórugója is egyben:

Ha már egy ember életét meg tudom változtatni vagy menteni: megérte élnem!”