Weboldal rendelési és kezelési útmutató videó

Webshopunkban lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélküli vásárlásra is egyaránt.
Mi javasoljuk a regisztrációval történő vásárlást, hogy később egyszerűbben tudjon vásárolni.
Ilyen esetben már nem szükséges az adatait újra megadni.
Az Ön adatait az adatvédelmi törvényeknek (Adatvédelmi szabályzat) megfelelően gyűjtjük, dolgozzuk fel és használjuk fel.
Az Ön adatait nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek.

A vásárlás menete a következő:

válassza ki a megvásárolni kívánt terméket/termékeket, majd válassza ki a mennyiséget és kattintson a „Kosár” gombra.
Ekkor a felugró feliratnál lehetőség van tovább tovább válogatni, vagy a kosárhoz lépni.

a kosár menüben lehetőség van a megvásárolni kívánt termékeket megnézni, törölni, a darabszámon módosítani. A mennyiség módosításához meg lehet adni a kívánt darabszámot és várni egy kis időt, hogy lefrissüljenek az adatok.
A plusz és minusz jellel egyaránt lehet módosítani a mennyiséget.

a ‘Tovább a pénztárba’ gomb megnyomása után, átkerül egy új oldalra, ahol a számlázási, szállítási és fizetési módokat tudja megadni.
Itt van lehetőség visszatérő vásárlóként belépni email cím és jelszó megadásával. Új vásárlóként itt tud regisztrálni vagy regisztráció nélkül továbblépni.
Visszatérő vásárlóként Önnek már nem kell adatot megadni, de természetesen lehetőség van az adatok változtatására, javítására is.

a ‘Tovább az összegzéshez’ gombra kattintva jut el az adatok ellenőrzése oldalra.
Itt tudja ellenőrizni és esetleg módosítani a kapcsolattartói, a számlázási és szállítási adatokat. Itt tud megjegyzést írni a megrendeléséhez is.
Az általános szerződési feltételek és az adatkezelési szabályzat előtt található négyzetet ki kell pipálni és a ‘Megrendel’ gombra kattintva tudja véglegesíteni a rendelését.

megköszönjük megrendelését!

Az előre utalásos fizetéshez szükséges információkat a rendelést visszaigazoló e-mailben fogja megtalálni, ez alapján tudja az utalást elindítani.

A csomag feladásról külön fog emailben tájékoztatást kapni, illetve a kézbesítés reggelén is kap egy levelet 2-3 órás időintervallummal a várható kézbesítés időpontjáról.